Referenties

“Tjeerd kan een idee en/of concept snel omzetten in een bijna tastbaar grafisch eindresultaat. Tjeerd ‘helps to make things happen’.  Tjeerd komt zijn afspraken na en reageert snel. De uitstraling en kwaliteit van zijn werk ligt boven verwachting.”

Pim van Rijswijk - VRB Adviesgroep

Working with Tjeerd has been a very good experience. From catching an idea to creating a result was a positive experience as well.

Tjeerd is a good listener and is easy to comunicate with via multiple media like phone, email, skype.
He is able to translate the idea into a very good result and provides extra material to think about. He is also very muched engaged in the proces and does an extra step in getting it right.

As I respect quality, speed, creativity and monitoring the result I have found the same attitude in his work!

Good job Tjeerd, happy to work with you again.

Paul de Goede - Goodmans Gin

Wij hebben een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen door Tjeerd van der Velde en zijn zeer tevreden met het bereikte resultaat. Tjeerd is iemand die zich inleeft in de materie en de branche waar hij voor werkt. Luistert goed naar de klant en beargumenteerd zijn zienswijze op een begrijpelijke en overtuigende wijze.

Inmiddels hebben wij al een vervolgtraject afgesproken met Tjeerd. Kortom, wij zijn blij met Tjeerd zijn creativiteit en bevelen hem gaarne bij anderen aan.

André de Jong - Adviseur bij POSManager

“Tjeerd is het ‘weert’.

Fijne collega die op afroep goed inzetbaar is in het team. Volledig up-speed met actuele studio norm!”

Hein Scholma - Thabasco TBWA Groningen

Tjeerd heeft voor ons de nieuwe corporate identity vorm gegeven. De visie die wij daarbij hadden heeft Tjeerd uitstekend vertaald naar de uitstraling waar wij op zoek naar waren. Tjeerd denkt mee en deed voorstellen waardoor onze verwachtingen overtroffen zijn. Ik beveel Tjeerd van harte aan.

Machel van Basten - Convalsense

Vaak krijg ik nog complimenten over het mooie logo en zelf ben ik er iedere dag ook nog heel blij mee. Tjeerd van der Velde had maar weinig woorden nodig om tot het geweldig resultaat te komen.

Alles keurig perfect aangeleverd gekregen en de services achteraf is ook fantastisch.

Een echte aanrader!

Rinze Hetterscheid - Ripa!

“Tjeerd has not only done a very creative job in designing our website, he has also coordinated with the IT people and the content writers so that we were able to launch our website on target…”

Bauke van der Meer - BVDM-tax & legal services

Tjeerd begreep snel wat wij wilden uitstralen met ons Mannah-logo en heeft dat vertaald naar een krachtig beeldmerk waar we veel complimenten over krijgen. De samenwerking verliep heel prettig. Tjeerd is betrouwbaar en punctueel en zeer bereid om ook na het ontwerpproces ons nog van dienst te zijn met allerlei kleine zaken die we niet op voorhand voorzien hadden.

Jannie Maasdam - Mannah

Tjeerd heeft voor ons in beeld gebracht wat wij met onze naam en gedachtegang wilden zeggen. Een bedrijf voor kinderen wat professionaliteit uitstraalt. Het logo en het bijbehorende poppetje, geeft dit precies weer. Het poppetje leidt nu een eigen leven op onze site, op de achterkant van spelletjes voor kinderen en op ons raam van de praktijkruimte. Het is echt ons handelsmerk geworden, dankzij Tjeerd!

Berber Olij - In de praktijk

Tjeerd is a creative designer who has eye for detail, but never loses sight of the big picture. While working with Tjeerd, I enjoyed the speed and pleasantness of his communications. I can definitely recommend working with him!

Gijs de Lange - Banyan

“Wij zijn zeer tevreden over Tjeerd, hij heeft voor ons een verfrissend ontwerp gemaakt die onze klantengroep aanspreekt!”

Wouter Wijma - Vakgarage Terpstra