De nieuwe website

Gepubliceerd door: Tjeerd van der Velde op 09-04-2014

Met veel trots presenteer ik u mijn nieuwe website! Onlangs heb ik mijn bedrijfsprofiel omgezet naar een professionele nieuwe identity, een identity die zich niet in 1 beeld laat vangen en af en toe speels om de hoek komt kijken. Om deze identity te ondersteunen is mijn nieuwe ontwerp voor de website, ontwikkeld door Banyan Internet & Communicatie.

Overzichtelijke showcase

Het hart van de website is voor mij de showcase. Hier is mijn gemaakte werk te bezichtigen en kan de bezoeker geïnspireerd raken door mijn creatieve benadering van opdrachten. Door de overzichtelijke navigatie, is de bezoeker snel op de gewenste plaats. De projecten worden zowel tekstueel als met grote visuals weergegeven.

Responsive website

De website is niet alleen schitterend op uw desktop, maar ook op uw telefoon of tablet. Dit komt door de responsive techniek achter de website. De website is intuïtief en past zich slim aan op het mediaformaat waarop deze bekeken wordt. Zo ziet u bijvoorbeeld op uw telefoon geen kleine afbeeldingen en krijgt u een mobiel menu. Mocht u meer informatie over deze technologie weten neem dan contact op.

Overzichtelijke tarieven

Een ander uniek deel van de nieuwe website is de tarieven pagina. Hier kan de klant een goede indruk opdoen, wat een project kost. Mijn eigentijdse visie achter transparante kosten, komt vanuit de detailhandel. Als ik nieuwe schoenen koop, wil ik achteraf ook niet op een bonnetje meekrijgen dat de veters nog eens €12,- kosten, de doos voor mij €4,- kost, etcetera. Ik wil gewoon een totaalprijs! Met transparante kosten, onderscheid ik mezelf van de concurrerende bureaus.

Ik ben supertrots op het eindresultaat en hoop u als bezoeker met plezier op mijn website browsed. Mocht er een foutje door de strenge controle geglipt zijn, dan hoor ik dat graag!

preview van de responsive website